Kezdőlap

Feled 2010. április 15.

Email Nyomtat PDF

  www.husk-cbc.eu                                        www.hungary-slovakia-cbc-eu

2010. április 15-én a szlovákiai Feleden megrendezésre került a "Közös Szlovák-Magyar Marketing Info-Csatorna" című projekt következő konferenciája. A rendezvényt Mihályi Gábor Feled/Jesenské polgármestere nyitotta meg, beszédében köszöntötte a megjelent vállalkozókat, önkormányzati képviselőket, továbbiakban bemutatta a projekt során eddig elért eredményeket és vázolta a még megvalósításra váró feladatokat.

Ezt követően Fülöp Gábor, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára előadásában beszélt a magyar vállalkozások helyzetéről, a lehetőségekről, tendenciákról.

Rövid szünet után Ing. Vladimír Bystriansky, a Besztercebányai Kereskedelmi és Ipari Kamara Regionális Kirendeltségének igazgatója, (Losonc/Lucenec) a szlovák és magyar vállalkozások támogatásáról tájékoztatta előadása során a megjelenteket.

A konferencia utolsó előadójaként Boros András, vállalkozó, a webportál tervezője részletesen bemutatta a pályázaton belül létrehozott portált, melyet a www.market-info.eu címen érhetnek el az érdeklődők.

A rendezvény végén a megjelent szlovák és magyar vállalkozók kötetlen beszélgetés során ismerkedhettek egymással, építhették kapcsolataikat.

Utoljára frissítve ( 2010 április 22., csütörtök 07:41 )