Kezdőlap

Pétervására 2010. június 29.

Email Nyomtat PDF

  www.husk-cbc.eu                                        www.hungary-slovakia-cbc-eu

 
2010.06.29-én Pétervásárán a Pétervásárai Kistérség Többcélú Társulása irodaépületében került megrendezésre a projekt következő eseménye a IV. Workshop. A rendezvényt Pál László a Társulás elnöke nyitotta meg, beszédében köszöntötte a megjelent vállalkozókat és az előadókat. Ezt követően Telek Balázs vidékfejlesztési menedzser, mint együttműködő partner és Kecskés Péter projektmenedzser bemutatta a projekt során eddig elért eredményeket és vázolták a még megvalósításra váró teendőket. Az előadásuk második részében a vállalkozók részletesen megismerhették a projekt keretében beindított web-oldalt és tájékoztatást kaptak arról, hogy hogyan kerülhetnek fel a honlapra.
A rendezvény következő előadója Fülöp Gábor a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára volt, aki „Energiahatékonysági megoldások vállalkozásoknak” címmel tartott előadást. Az előadása során a megjelentek megismerhették, hogy milyen új műszaki, technológiai és szervezési megoldások léteznek az energia megtakarítások megvalósítása érdekében, valamint, hogy hogyan tudnak 5-20%-os megtakarítást elérni. A tájékoztatója végén az Alternatív energiák jelenlegi és jövőbeli hasznosításának lehetőségeivel ismerkedhettek meg a résztvevők.
Befejezésként, vezető partnerként jelen lévő Mihályi Gábor Feled Község polgármestere tájékoztatta a Feleden 2010.07.10-én megrendezésre kerülő szakvásár részleteivel kapcsolatban a megjelenteket.

Az előadások után a résztvevők kötetlen beszélgetések keretein belül építhették tovább kapcsolataikat.

Utoljára frissítve ( 2010 október 01., péntek 08:31 )